petermoorspunt nl

naar katten
reizen
naar leo's foto's
schilderen
thuis
ticketbox
werk
naar linkenCarnavaVaria
logo fonkelnagelnui

30 december
Enkele weken geleden hebben we onze trofee, "de bronzen ezel" in moeten leveren en in plaats daarvan ontvingen we een "permanent" aandenken. helaas maar 1 exemplaar zodat we eens moeten gaan nadenken over rouleerschema's, prijzenkasten etc... hmmm maar niet heus!

 

20 februari
Alvast een groepsfoto van onze groep (gemaakt door George). De foto is gemaakt vlak voor de start van de optocht.


19 februari 'The day afther'
We zeggen wel eens dat deelnemen belangrijker is als winnen....en dat is ook zo, totdat je de eerste prijs wint in de optocht. In de categorie "wij gaan voor het motto" (en dat was in Heerlen dit jaar: "carnaval motste preuve") hebben we gisteren tot onze grote verbazing, ontzetting en blijdschap de eerste prijs gewonnen! Als een groep Pizzabakkers onder de leuze, "vir bakke ze in de kluere va carnaval", liepen we met onze mobiele pizzaoven, eigen bezorger op solex de Heerlense optocht. Nu alvast enkele foto's van de ochtend en de voorbereidingen op de optocht, later meer foto's van onze groep
 

   

 11 februari 2007
Toch een tipje van de sluier die over onze voorbereidingen hangt....

Ja zeg jullie dachten toch niet dat ik nu echt al iets zou onthullen....

01 februari 2007:
Ik kan jullie geen foto's van onze voorbereidingen laten zien...alles is nog een verassing, daarom een van de voorbereidingen van voorgaande jaren:
2004 de bootjes......


21 Januari 2007:

Het seizoen is weer in volle gang. Gisteren hebben we ons ingeschreven voor de optocht en 's avonds naar de receptie van John de derde, stadsprins van Heële, hieronder zie je het speldje dat elke bezoeker van de receptie kreeg.


We hebben John uitgenodigd om de openingsworp te komen doen tijdens het Open Heerlens Kampioenschap eiergooien dat we voro de tweede keer gaan organiseren. Meer weten over eiergooien? Ga eens kijken op www.eiergooien.nl

Klik op de jaartallen voor foto's!

2003  2004 2005 2006
Terug naar Carnavalsstartpagina? klik hier!